CHP’ye yakın tuttuğu ofis ile ilgili planı sızdı! Genel başkanlığı kaybeden Kılıçdaroğlu, yerel seçim öncesi harekete geçti

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında Taksim Meydanı programının canlı yayın konuğu oldu.

Yarkadaş, genel başkanlık görevi sona eren Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin dikkat çeken bir kulis bilgisi verdi. Kılıçdaroğlu, yerel seçim öncesi ne yapacak? İşte Ankara’yı hareketlendirecek o iddia…

13 yıllık CHP Genel Başkanlığı görevine veda eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir ofis tutacağın ve çalışmaları buradan takip edeceği iddia edilmişti.

Barış Yarkadaş, canlı yayında bu iddiaya ilişkin yeni kulis bilgileri verdi.

Barış Yarkadaş eline ulaşan kulisi şöyle aktardı:

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da Mustafa Kemal Mahallesi’nde 4 odalı bir ofis tuttu. Cuma gitti, ofise onay verdi. Boyası yapılmaya başlandı.

Burada bir vakıf veya enstitü kurmayı düşünüyor. Parti politikalarına destek olmak için araştırmalar yaptırmak istiyor.

Temel konuda araştırma ve rapor hazırlamak. Yoksulluğa karşı mücadele için raporlar ve araştırmalar yaptırılacak.

Kılıçdaroğlu’nun evine çok sayıda ziyaretçi gidip geliyor. Kılıçdaroğlu herkese ‘Özgür Özel’e destek verin, yalnız bırakmayın, yerel seçime kilitlenin diyor.

Gazeteci Barış Yarkadaş ve gazeteci Hacı Yakışıklı Yargıtay konusunu değerlendirirken ortam gerginleşti.

AYM’nin Yargıtay’la aynı kefede olmadığını, AYM’nin en yüksek nokta olduğunu belirten Yarkadaş, “Yargıtay ve AYM’yi aynı kefeye koymayın. Normlar hiyerarşisinde aynı yerde değiller. AYM en yüksek noktadır. Bu AYM’ye yetki vermek için siz meydanlarda dolaştınız 2010 yılında. Sınırsız yetki vermek için. 2010 yılında ben ‘hayır’ verdim. AYM üstün olmasa nasıl HDP’nin blokesini nasıl kaldırdı? Enis Berberoğlu’nu niye serbest bıraktılar? Bu olay Anayasa Mahkemesinin görev fonksiyonunu bir anlamda gasp etmektir.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir