Aslı Bekiroğlu hoşlandığı erkek tiplerini açıkladı! ‘Barzo, dağ ayısı olacak’

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, son olarak Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten’in YouTube programına konuk oldu.

Aşk hayatında bir türlü mutluluğu bulamayan ünlü güzel, nasıl erkek tiplerinden hoşlandığını açıkladı. Bekiroğlu, hayatıyla ilgili ilk kez duyulan itiraflarda bulundu.

PROJELERİNİ DUYURDU

Heyecanla yakında hayata geçecek projelerinden de bahseden Bekiroğlu, “Bir kadın-erkek hikayesi projemiz olacak. Ayrıca Metin Özülkü ile bir müzik programı yapacağız. Bu programda şarkı da söyleyeceğiz. Şarkı söylemeyi çok seviyorum, hatta konservatuvar mezunuyum. YouTube’da şarkı söylediğim videolar var. Benim hayalim en başından beri şarkıcı olmaktı.” ifadelerini kullandı.

“SUS OTUR”

Bekiroğlu, özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı. “Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam ‘sus otur’ dediğinde seni oturtabiliyorsa o seksi oluyor.” dedi.

Sinan Sicimoğlu ile birliteliği sona eren Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi hem oyuncu hem de sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Posta’da yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe el ele katılan ünlü çift, aşklarını herkese ilan etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir