Adabı Vardır Dirty Talk’un: Yatak Odasını Alevlendirecek 10 Cümle

Partnerinle beraber çizgiyi aşmadan yaramazlık yapmak istiyorsan doğru yerdesin! Onun ruh halini bozmadan konuşmak istiyorsan sıraladığımız dirty talk cümlelerini etkileyici bir ses tonu ile kulağına fısıldayabilirsin. Ancak aşırıya kaçmamanı tavsiye ederiz, çünkü tüm büyü aniden bozulabilir. Dikkatli ol! ?

1. “Kıyafetlerimi çıkardım ve seni bekliyorum.”

Partnerine kıyafetlerini çıkardığını söyledikten sonra seni üstünde bir şey yokmuş gibi hayal edecek. Bu da onu hemen yaramazlık yapmaya hazırlayacak.

2. “Bütün gece seni düşündüm.”

İki taraf da istediğinde cinsellik pek zaman ve mekan dinlemez. Ancak kabul edelim, genellikle gece yaşanan cinsellik daha çok haz verir. Partnerine tüm gece onu düşündüğünü söylediğin zaman seni daha da arzulayacaktır.

3. “Vücudunun her santimini öpmek istiyorum.”

Eğer temas bağımlısı bir partnerin varsa, bu cümle onu her zaman sana daha çok çekecektir. Öpmek, dokunmak, öpüşmek tahrik edici şeylerdir.

4. “Beni çıldırtıyorsun.”

Dirty talk’a adeta zehirli bir ok gibi gelen cümle ile devam ediyoruz. Partnerine onu çıldırttığını söylemen, onu daha da yükseltecek ve yatak odanız daha da ısınacak.

5. “Kokun beni cezbediyor.”

İnsan vücudunda en güçlü duyulardan biri de koku duyusudur. Hoşumuza giden bir kokuyu uzun süre hafızamızda tutabiliriz. Partnerine kokusunun çekici olduğunu söylediğinde onun da sana karşılık vereceğinden eminiz!

6. “Seninle saatlerce öpüşmek istiyorum.”

Cinsellik yaşamanın ilk adımı, etkileyici ve tutkulu bir şekilde öpüşmektir. Ön sevişmenin güzel geçmesi için partnerinle şehvet dolu öpüşmelisin.

7. “Sana karşı koyamıyorum.”

Partnerini tahrik etmek için ona engel olamadığını mutlaka belirt. Onu karşı koyulamaz hissettirdiğinde yatak odanız daha da alevlenecek, bundan emin olabilirsin.

8. “Durma!”

Tek kelime ile dirty talk olur mu? Tabii ki de olur! Partnerine durmamasını söylediğin zaman durmayacak ve daha da hızlanmak isteyecek.

9. “Tenini tenimde hissetmek istiyorum.”

Temas bağımlılarını aniden harekete geçirebilecek bir cümle: Tenini tenimde hissetmek istiyorum. Hele ki partnerinle karşı koyamadığın bir ten uyumun varsa değme keyfine!

10. “Seninle beraber olmak için sabırsızlanıyorum!”

Bu cümle en sabırlı insanı bile sabırsızlandıracak cümlelerin başında geliyor. Partnerine onunla beraber olmak için can attığını söylediğinde keyif dolu dakikalar ikinizi bekliyor olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir